Error: Contact form not found.

Verbouwingen van A tot Z
Bij RenoVakman BV heeft u alles onder één dak. Alle verbouwingswerkzaamheden en leveringen via één bedrijf. Wij zijn geen aannemersbedrijf die alle werkzaamheden uitbesteed en alleen de planning regelt. Wij plannen, adviseren, leveren en verbouwen met eigen mensen. Wij verbouwen complete huizen en appartementen. En er is praktisch geen werk binnen een huis dat wij niet zelf uitvoeren. U heeft dus werkelijk voor de complete verbouwing slechts met één bedrijf te maken. Aangezien wij zeer veel verbouwen, importeren wij het meeste van het benodigde bouwmateriaal rechtstreeks van fabrikanten. Dit levert een degelijk prijsvoordeel op en meer grip op de kwaliteit van de producten.
Huis Splitsen

Bij het splitsen van woningen moet op veel bouwtechnische voorschriften worden gelet. Niet alleen de brandveiligheid, ventilatie en isolatie, maar nog veel meer zaken die je achteraf niet makkelijk kan aanpassen. Daarom is de planning en expertise bij het splitsen misschien één van de belangrijkste punten.

Badkamers

Badkamers zijn veruit de meest complexe ruimtes als het om verbouwen gaat. Hier komen alle vakgebieden in verhoudingsgewijs kleine ruimtes samen. Het gaat hier niet alleen om de technische kant. Minstens zo belangrijk is een goede voorbereiding. Tijdens of achteraf is het niet makkelijk om aanpassingen te doen. De focus ligt bij ons dan ook op een goede planning. Alles wordt 3D uitgewerkt en tijdens projecten wordt er gewerkt vanuit de geplande technische tekeningen. Wij adviseren u tevens over het sanitair, tegels, diverse coatings en overige speciale producten.

Keukens

Een keuken bestellen is één ding, maar een optimale keuken herindelen is compleet anders. Verstandig is om eerst de verbouwing /herindeling van de keuken en de opties daarvan helder te hebben voordat u zelf keuzes over de keukenkasten en apparaten maakt.

Wij verbouwen uw keuken compleet. Dat houdt ook in het weghalen van draagmuren, het plaatsen van  draagconstructies en zelf uitbouwen om meer ruimte en een optimale indeling te krijgen.

U heeft voor al onze werkzaamheden slechts met één bedrijf en één contactpersoon te maken (van slopen, verbouwing tot het leveren en monteren van een nieuwe keuken). De complete verbouwing wordt 3D ingetekend en u ontvangt ook een technische tekening met alle maatvoeringen van de ruimte. Niet alleen de keuken kan ingetekend worden. Indien nodig wordt de complete leefruimte ingetekend, zodat u goede beslissingen kunt maken.

Kozijnen

Kozijnen, Schuifpuien en Voordeuren zijn een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden.

Bij verbouwingen isoleren wij de woning altijd optimaal. Met oude kozijnen en deuren lukt dat vaak niet. Wij leveren dan ook kunststof kozijnen van het merk Gealan. Uiteraard zijn er ook andere goede merken als Veka en Rehau. Toch is het design van Gealan naast de hoge kwaliteit van de profielen rede waarom wij met dit merk werken.

In sommige gevallen zoals bij beschermd stadsgezicht zijn houten kozijnen voorgeschreven. Voor deze gevallen leveren wij ook houten kozijnen. Wij restaureren zelfs oude kozijnen met glas in lood en maken in veel gevallen van een ouderwets schuifraam een draai kiep raam. Daarbij houden wij ons aan het oude design aan de buitenkant en ziet het nieuwe kozijn er hetzelfde uit als het oude kozijn.   

Draagconstructies

Bij de meeste verbouwingen hebben wij ook met het uitbreken van draagmuren en het plaatsen van draagbalken of draag portalen te maken. De werkzaamheden voeren wij zelf uit. Van het slopen en lassen tot de brandveilige afwerking. Wij leveren dus alle mogelijke soorten van draagconstructies waarvan de meest voorkomende portalen 4 tot 6 meter zijn. Berekeningen voor de draagbalken worden door onze constructeur gedaan.

Dakkapellen

Dakkapellen bouwen wij ook zelf op het project. Het duurt misschien een dag langer dan kant en klare dakkapellen die in een dag worden geplaatst.  Maar daardoor zijn wij veel flexibeler en kunnen wij de dakkapellen vaak groter en efficiënter bouwen. Ook kunnen wij het werk flexibeler plannen en hoeven we niet op een fabriek te wachten. Uiteraard kunnen wij u in het vergunningsproces ondersteunen, indien het nodig is.

Uitbouw

Zeer populair is het uitbouwen van de woonkamer om meer leefruimte te creëren. Tegelijkertijd wordt vaak dan ook de woonkamer en keuken opnieuw ingedeeld.

Wij voeren alle werkzaamheden behalve het heiwerk zelf uit. Heiwerk wordt uitbesteed aan een specialistisch bedrijf waar wij goed mee samenwerken. Het uitbouwen kan vergunningsvrij vaak tot 4 meter diep en over de hele breedte van het huis. In veel gevallen betekent dit dat er 24 m² meer woonruimte bijkomt. Op het dak van de uitbouw wordt in sommige gevallen ook een dakterras gecreëerd. Hiervoor is in de meeste gevallen een vergunning nodig.

Isolatie

In de laatste jaren is het isoleren met EasyCell zeer populair geworden. Wij isoleren daken, hele wanden en verlaagde plafonds. In oude woningen kan de ruimte tussen de balken worden geïsoleerd. Het isolatiewerk functioneert niet alleen als warmte isolatie maar dempt ook alle soorten geluid. In oude panden is vaak alles hoorbaar door de verdiepingen heen. Een goede isolatie dempt het geluid praktisch compleet.

Wij importeren het isolatiemateriaal en zijn hierdoor zeker voordeliger dan anderen die het via lokale bouwmarkten of bij de groothandel bestellen. EasyCel isolatie van muren, daken en plafonds.

Vloerverwarming

Bij vele verbouwingen is een vloerverwarming mogelijk en zelfs aan te raden. De planning en verdeling van de groepen is zeer belangrijk voor een optimale werking van de vloerverwarming,

Stucwerk

Alle soorten stucwerk behoren tot onze expertise. Meestal wordt glad stucwerk gekozen maar spachtelputz is ook populair.

Schilderwerk

Schilder en stucwerk worden bij ons door dezelfde vakmensen uitgevoerd.

De kwaliteit hangt zowel van het schilder als het stucwerk af en het stucwerk kan je pas goed beoordelen nadat de eerste laag primer op de muur is aangebracht. Op dat moment moet de schilder de laatste krasjes en onregelmatigheden bijwerken. Hout schilderwerk zoals trappen en kozijnen voeren wij uiteraard ook uit.

Onze A Merken